ETUSIVU       UUTISIA       ESITTELY       KOIRAMME       KASVATTIMME       KUVIA       PENTUJA       LINKIT

 

Marraskuu 2009

Q-pennut muuttivat uusiin koteihinsa lokukuussa. Ihanat perheet löytyivät kaikille ja alku on kaikilla lähtenyt hyvin kuulemma sujumaan. Toivomme tietenkin kaikkea hyvää näille pikkukavereille ja heidän perheilleen. Olipa taas ihanaa aikaa, kun oli pikkupentuja talossa pitkästä aikaa!

Sijoitimme Anskun ja Villen perheeseen pentueesta Kukan (MM Quiet Secret), jonka elämää pääsemme seuraamaan tarkemminkin. Tämä reipas ja iloinen pikkuneiti tulee varmasti kyläilemään meillä useastikin, koska asuu aivan lähellä meitä.

 Rosa (MM Pricilla Presley) käväisi Valkealan näyttelyssä ollen PN4. Touho (MM Peter Pan) taas on kisaillut hyvin tuloksin sekä agilityä että tokoa. Bonon (MM Paparazzi) lonkat hienosti AA eli kaikki kuvatut 10 P-pentua ovat tervelonkkaisia.

 Ruusun veljen Onnin (MM Nicholas Cage) pennut Karhutarhan kennelissä ovat aloittaneet näyttelyuransa pentukehissä hienosti.  Lisätietoja Anun sivuilta.

 

23.8.2009 Kouvulan näyttelyssä MM-koirat P-pentueesta menestyivät oikein kivasti; Rino EH, Bono PU4 ja varaserti ja Touho PU3 ja serti! Onneks´olkoon!

 

20.8.2009 syntyi 5. pentueemme Ruusulle (MM Natalie Wood) 5 tyttöä ja 3 poikaa voivat hyvin ! Lisätietoja "pentuja"-sivulta.

Elokuu

Martta (MM Penelope Cruz) Vesilahden näyttelyssä PN3 ja varaserti.

Kasvattimme Mindi (MM Minnie the Pooh) 9v. kuoli yllättäen. Haikeana muistelemme Mindiä, joka nuorena vietti meillä monta "lomaa". Mindin nauravaa inaamaa ja iloista jäämme kaikki kaipaamaan. Tarjalle terkkuja ja voimia! Mindin voitte bongata uudessa tv-sarjassa Eläinsairaala, jonka tekemiseen sekin kuulemma osaltaan osallistui.

 

1.8.2009

Mikkelin KV -näyttelyssä kasvattimme MM Paparazzi oli pu2 ja sai sertin ja vara-cacibin. Onneks´olkoon Elisa ja Bono! Hienoa! Samassa näyttelyssä Rino (MM Paolo Rossi) EH.

Laukaan näyttelyssä saivat em. pojat ERI3 ja ERI4 -sijoitukset ja Hesassa MM Pamina ylipainoisena EH:n. Hämeenlinnassa Nuno EH.

Iisalmessa taas kisaili MM Pricilla Presley, Rosa, joka oli ERI2.

Touho on taas menestynyt agilityrintamalla ja saanut maxi-2H.

Ruusu (MM Natalie Wood) on vahvasti raskaana! Pentuja on tulossa vähintään 5, sanoi eläinlääkäri, elokuun 20.päivän tienoilla. Lisätietoja pentuja-linkistä.

2.7.2009

Sekä hyviä että huonoja uutisia taas tällä kertaa:

Ensimmäisestä pentueestamme Vanni (MM Miracle) on muuttanut sateenkaarisillalle maanantaina. Haikeana ja surullisena muistelemme Vannia, joka muistutti niin paljon Olga-äitiään. Sannalle lämpimiä ajatuksia ja voimia. Tänä vuonna näitä surullisia uutisia on tullut vähän turhan paljon...

 

 

 

 

Hyviä uutisia taas lonkkakuvista; Rosan (MM Pricilla Presley) lonkat BB. Eli kaikki P-pentuemme kuvatut lonkat ovat terveet.

13.6.2009 Club Show

Superpäivä clubbarissa!!!

Tänä vuonna tuomarina olivat aviopari Lesley Armstrong-Rodgers ja Peter Armstrong Englannista.

Uroksissa kasvattimme Aatu, Bono ja Touho olivat mukana ns. kokemusta hankkimassa, mutta nartuissa menestystä tuli sitäkin enemmän tänä vuonna.

Avoimessa luokassa voitto meni Jormakan Eijan Hillalle, joka oli näyttelyn VSP, mutta Fanny (MM Pamina) oli upeasti toinen ja Rosa (MM Pricilla Presley) kolmas. Eli huonolle eivät hävinneet :) Sijoitusnarttumme Opra (MM Odessa) sai myös hyvän arvostelun, mutta ilmeisesti juoksun tärppipäivät veivät liikkumishalut ja nostivat hännän ylös, niin ettei sijoitusta luokassa tullut. Tuomari oli kuulemma harmitellut, kun muuten tykkäsi siitä kovasti. Kovassa kisassa (13 koiraa) ilman sijoitusta jäi tällä kertaa Martta (MM Penelope Gruz).

Veteraaniluokassa Ella (Midnight Sun vh Adelaarsvaren) oli toinen.

Ruusun (MM Natalie Wood) hyvä näyttelymenestys jatkui valioluokan voitolla. PN-kisan voitti kuitenkin Hilla, Ruusun ollessa toinen.

Kasvattajaryhmässä esitimme luonnollisesti hyvin pärjänneet tytöt, eli Ruusun, Fannyn ja Rosan. Yllätykseksemme ryhmämme voitti kovan kisan ja ollen BIS !!

Samaa porukka täydensimme vielä Martalla, kun esitimme Ruusun jälkeläisluokan, jonka myös voitimme. BIS-kilpailussa kuitenkin voiton vei punavalkoisten ryhmä.

Kiitos kaikille tutuille mukana olleille hyvästä seurasta ja Katrille, Lauralle ja Eveliinalle ryhmäkilpailuihin osallistumisesta ! Kiitos myös esittämisavusta Lauralle ja Janikalle koirien trimmauksesta. Olipa kiva päivä taas !!

Kuvia kasvateistamme täällä ja tarkemmat näyttelytulokset Maaritin sivuilta jossain vaiheessa.

Ruusulle suunnitelmissa pentue! Lisätietoja tulossa lähipäivinä...

 

12.6.2009

Monen kuukauden miettimisen jälkeen, päätin myydä nuoremman hevoseni Foccacian, Fionan. Aika ei lasten, koirien, toisen hevosen ja töissäkäynnin jälkeen tule syksyllä millään riittämään nuoren hevosen eteenpäin viemiseen.  Onneksi Fionan halusi ostaa ystäväni Ansku Tähtinen, joka on sitä jo reilu vuoden ratsastanut ja siihen jo aikoja sitten ihastunut. Fiona jää toistaiseksi meille Saldon kaveriksi.

 

 

31.5.2009

Kiva viikonloppu kasvattajalle!!

Mäntän näyttelyssä VSP oli ja sertin sai MM Oliver, Aatu. Onnea Ilonalle ja Timpalle! Meidän oma Ruusumme oli PN2 ja Ella eh3.

 

Samana päivänä Iitin näyttelyssä ensimmäisen sertinsä sai MM Paparazzi, Bono. Onneks´olkoon Elisa!

 

 

 

24.5.2009

Helsingin Aptus Show´ssa Ruusu (MM Natalie Wood) voitti hienosti ollen VSP ja sai tietenkin cacib´n, kun kyseessä oli kv-näyttely. Ruusun sisaren tytär Opra (MM Odessa) oli hienosti toisessa näyttelyssään eri3 ja sai varasertin. Tuomarina oli Patsy Hollings Englannista.

Kiitos Pialle esittämisavusta, yöpaikasta ja hyvästä seurasta.

7.5.2009

Hyviä uutisia edelleen lonkkarintamalta. Nemon (MM Pablo Picasso) lonkat BB ja kyynärpäät 00.

 

 

Kasvattimme Onnin (MM Nicholas Cage) ja Ellan (Cleversett Mary Poppins) pennut syntyivät 4.5. Onnea koko perheelle. Pentuja voi kysellä Anulta, kennel Karhutarhan ja niiden elämää voi seurata Ellan onni -blogista, http://ellanonni.vuodatus.net/

Hienoja näyttelyuutisia tuli Lahden KV-näyttelystä, jossa Rosa (MM Pricilla Presley) oli hienosti VSP ja sai tietenkin sertin ja cacib´n. Kiitos vielä Sirkelle esittämisestä ja onnea Tarjalle ja Lauralle.

Touho kunnostautui jälleen agilitykisoissa saaden agilitysertin! Onnea!

 

 

 

22.4.2009             

Myös Rinon (MM Paolo Rossi) lonkat kuvattiin ja tuloksena hieno BB ja Oton (MM Papageno) AA. Eli kaikki 6 kuvattua
P-pentua ovat tervelonkkaisia.  

Kävimme porukalla mielenkiintoisessa Ruoveden näyttelyssä Pääsiäisenä. Tuomarimuutoksen vuoksi Vera Smirnovan tilalla arvosteli Marja Talvitie, joka tiukasti oli sitä mieltä, että Ruusu tyttärineen (Martta, Rosa ja Fanny) ovat tänään vain EH:n arvoisia. ERI:ä Talvitie ei antanut yhdellekään nartulle, H:ta sen sijaan tuli useita, joten EH:n voi olla jopa tyytyväinen :). Erityiskiitos Viljalle Fannyn esittämisestä! Kuvia näyttelystä täällä!

Touho (MM Peter Pan) on aloittanut agilitykisauransa ja eka nollakin on jo tullut. Onneks´ olkoon! Ja möllitokossa Touho on saanut 168pist eli 1-tuloksen. "...Touho nauttii yllättävän paljon tokosta ja 
aiheuttaa treeneissä aina ylimääräisiä naurunpurskahduksia ollen niin 
tomera ja jämpti kaikissa liikkeissään."  Hienoa, niin sitä pitää!!

 

 

2.4.2009

Iiriksen (MM Paloma Oblanca), Martan (MM Penelope Gruz) ja Hessun (MM Othello) lonkkalausunnot tulivat Kennelliitosta: Iiris AA, Martta BA ja  Hessu BB. Vielä Rinon ja Oton virallisia tuloksia odotellaan.

Maaliskuu 2009

Kasvattimme Nuno (MM Pavarotti) kävi lonkkakuvissa ja tuloksena hienosti AA ja kyynärpäät 0. Myös Iiris, Martta, Otto, Hessu ja Rino kävivät kuvissa maaliskuussa ja tuloksia nyt hyvillä mielin odotellaan...

 

 

Iloinen perhetapahtuma on odotettavissa Kennel Karhutarhaan, kun Ellan (Cleversett Mary Poppins) ja Onnin (Most Maroon´s Nicholas Cage) treffien seurauksena on pieniä punaisia settereitä tulossa viikolla 19. Ellan odotusta voi seurata  sen omasta blogista, http://ellanonni.vuodatus.net/

 

Uusi vuosi 2009

Viime syksy meni nopeasti tyttöjä kotona hoidellessa. Koiranäyttelyyn ehdimme vain Jaalaan, jossa Ruusu oli PN2, Iiris ja Opra saivat molemmat EH:n kuitenkin oikein hyvillä arvosteluilla.

Vuosi 2009 alkoi niin huonosti kuin vain mahdollista. Olga (Frinan Lady in Red) sairastui aivan yllättäen ja jouduttiin päästämään sateenkaarisillalle 1.1.09. Kamala aloitus vuodelle. Niin se vaan menee, ettei vielä illalla tiedä, mitä seuraava päivä tuo tullessaan...

Vuosi jatkui yhtä surullisena, kun saimme tammikuussa, parin seuraavan viikon sisällä kuulla, että Olgan lapset Cena (MM Mamma Mia) ja pikku-,Pele (MM Niki Lauda) olivat myös kuolleet. Toinen sairastui vakavasti ja toinen joutui jonkun villieläimen hyökkäyksen kohteeksi.

Tästä ei voi vuosi kuin parantua...

 

 

 

 

Hyviä uutisia tuli kaakkois-Suomesta, kun Tuoho (MM Peter Pan) kävi lonkkakuvissa ja tuloksena AA. Onneks´olkoon!! Nuno (MM Pavarotti) kävi myös kuvissa ja lonkat lähtivät Kennelliittoon A:na mutta virallisia tuloksia vielä odotellaan. Iiris, Martta, Rino, Rosa ja Otto ovat menossa maaliskuussa, joten jännitystä piisaa lonkkien osalta ensi kuussa.

Laihian näyttelyssä 21.2. Martta (MM Penelope Cruz) oli hienosti VSP saaden toisen sertinsä. Onneks´ olkoon Eveliina ja Joni ! Kiva aloitus Jonin näyttelyuralle :)

25.1. täyttivät O-pentumme 3 vuotta, 14.2. N-pennut 6 -vuotta ja 22.2. nuorimmaiset P-pennut 1 vuoden. Onnea kaikille !!

Ja meidän tytöt, Peppi ja Veera täyttävät 1 vuoden 28.2.

Kesäksi / syksyksi 2009 on suunnitteilla pentue sijoitusnartulemme Opralle ja/tai Ruusulle. Ja/tai ehkä jopa pikku-Iirikselle, mikäli lonkat ovat kunnossa.

Kennel Karhutarhaan on suunniteilla kevätpentue, isänä tuleville pennuille on kasvattimme Onni, MM Nicholas Cage ja äitinä Cleversett Mary Poppins, Ella.

 

Kesä 2008

Kiireisen kesän aikana ehdimme itse vain pari kertaa koiranäyttelyyn:

Helsinki Summer Show:ssa tuomarina oli Eeva Rautala, joka piti kovasti Iiriksestä (MM Paloma Oblanca) sijoittaen sen PN3:ksi ja luonnollisesti Iiris sai konkareiden perässä sitten ensimmäisen sertinsä. Ei siis huonosti ekassa virallisessa näyttelyssään. Ruusu (MM Natalie Wood) puolestaan oli niin innoissaan päästessään kehään pitkästä aikaa, että riehaantui niin, että sai moitteita etuliikkeistään saaden vain ERI:n.Kuvia!

Toisen kerran kävimme Jyväskylässä Open Show:ssa, jossa Opra (MM Odessa) oli hienosti AVO1, KP, PN3. Hienosti siis Opralta, joka ei ole käynyt kuin kerran pentunäyttelyssä ja kerran Clubbarissa 2007, jossa myös sijoittui PN-kisassa. Opra on sijoituksessa ystäviemme luona, jotka eivät itse ole näyttelyharrastuksesta kiinnostuneita, joten Opra on saanut kasvaa aivan rauhassa kotosalla. Pentuja olemme suunnitelleet sille ensi kevääksi, joten nyt täytyy talven aikana käyttää sitä parissa näyttelyssä, jotta pentuja olisi sitten mukavampi mainostaa :) Iiris oli luokassaan toinen ja Ruusu viides KP:llä. Kasvattimme Rino (MM Paolo Rossi) voitti nuorten luokan ja oli upeasti PU5! Onneks´olkoon Kirsi ja Olli. Rosa oli luokassaan kolmas Iiriksen jälkeen.

Kesän aikana kasvattimme kävivät vaihtelevalla menestyksellä kehissä: osa kokemusta hankkimassa ja muutama sai vähän menestystäkin. Rino (MM Paolo Rossi) oli PU2 ja sai varasertin Mikkelissä, Martta (MM Penelope Cruz) oli VSP Kihniössa ja sai ensimmäisen sertinsä ja Touho (MM Peter Pan) oli PU2 Kouvolassa ja sai myös ekan sertinsä. Muita näyttelyssä kävijöitä oli Rosa, Nuno, Bono ja Nemo, jotka saivat EH:sta ERI:iin vähän päivästä, tuomarista ja näyttelystä riippuen. 

Martalta ammuttiin ensimmäinen fasaani 6.9. Neiti kuulemma seisoo hienosti linnuille.

Touho oli BIS2 Mach Show:ssa!

Tyttäremme Veera ja Peppi täyttivät 28.8. puoli vuotta! Niin se aika vaan menee...

Fionalla on nyt ratsastettu loman jälkeen aktiivisesti ja tuloksiakin alkaa jo tulla.

Paljon uusia kuvia kasvattiemme sivuilla O- ja  P-pennuista.

 

14.6. Club Show

Tämän vuoden Clubbarissa koiramme ja kasvattimme menestyivät upeasti! Olipa kiva olla näyttelyssä pitkästä aikaa!

Iiris (MM Paloma Oblanca) NUO1, KP, PN5

Martta (MM Penelope Gruz) NUO2, KP

Ella (Midnight Sun vh Adelaarsvaren) AVO2, KP, PN4

Ruusu (MM Natalie Wood) VAL2, PK, PN3

Pikku-Aatu (MM Oliver) AVO3 KP

Aatu (MM Millioinaire) VET4

Mukana ilman sijoitusta olivat myös kasvattimme Rosa, Rino ja Touho.

Ruusu lapsineen (Rosa, Iiris ja Martta) sijoittui jälkeläisluokassa kolmanneksi ja sai KP:n. Kasvattajaluokkaan emme osallistuneet lainkaan, sillä kiireessä ja huolimattomuuttani olin jättänyt siihen ilmoittautumatta.

BIS oli tänä vuonna Iiriksen ja sen sisarusten isä Irish Melody Piece of Diamond ! Onnea Heini & Co.

Kiitos esittämisavusta Heinille, Lauralle ja Viljalle. Oli kiva nähdä teitä kaikkia mukana olleita ja turisteja; Sannaa ja Vannia edellisenä päivänä ja  Elisaa ja Bonoa Clubbarissa.

 

11.5.

Meidän perheen ensimmäinen äitienpäivä! "Varpuset" kastettiin ja nimiksi tuli Veera Emilia ja Peppi Sofia.

5.5.

Meidän rakas takkutukka-lumpeenkukka Åsamme muutti sateenkaarisillalle 12-vuotiaana. Eihän tätä voi uskoa todeksi ja ikävä on kova!

 

28.2.2008

-Perheemme kasvoi kahdella pikku-rinsessalla! Tällä kertaa ei-karvaisilla lapsilla vaan ihan oikeilla vauvoilla! A- ja B -tytöt voivat hyvin! Nyt sitten opetellaan, harjoitellaan ja tutustutaan

puolin ja toisin.

Raskas raskausaika verotti voimia ja esti tiiviimmän yhteyden pidon sekä ystäviin että kasvattiemme omistajiin viime syksystä saakka, joten tässä syy siihen, jos joku ihmetteli, miksi sivuja päivitetään vaisusti tai meitä ei näkynyt näyttelykehissä tai sähköposteihin vastaaminen kesti kauan. Suuren vatsan kanssa ei loppuaikana enää pystynyt istumaan ja syksyllä WC-pönttö oli läheisempi kuin tietokone.

Kaunis kiitos kaikille ystäville ja sukulaisille, jotka auttoivat meitä käytännön asioissa viime aikoina.

Ja kiitos kaikille meitä ja rinsessoja onnitelleille ja muistaneille! Että meillä voikin olla ihania ystäviä ja sukulaisia !!

  

 

-Pentusuunnitelmia Opralle(MM Odessa) syksylle 2008.

 

 

 

-22.2.2008 Paljon Onnea 1-vuotiaille P-pennuille! Niin se aika vaan kuluu...

-

-14.2.2008 Paljon Onnea jo 5-vuotiaille N-pennuille!


-Setteriyhdistyksen Open Show'ssa 3.2 Rosa(MM Pricilla Presley) voitti hienosti luokkansa. Tuomarina Marjo Jaakkola.
Parkanon näyttelystä Martta(MM Penelope Gruz) EH1 ja erinomainen arvostelu Raimo Louhiolta.

  

 -25.1.2008 Paljon Onnea 2-vuotiaille O-pennuille!