ETUSIVU       UUTISIA       ESITTELY       KOIRAMME       KASVATTIMME       KUVIA       PENTUJA       LINKIT

Pennut, 6 poikaa ja 5 tyttöä syntyivät 12.4 :)
Ensimmäiset kuvat pennuista löytyvät alla olevasta linkistä!
2 pvä
3-3,5 vko
5vko
5,5 vko
 
 
Vihdoin ja viimein parin epäonnisen yrityksen jälkeen meille tulee irlanninsetterin pentuja. Kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan ja edellisistä pennuista on jo neljä vuotta, joten innolla odotamme näitä pentusia maailmaan.
 
Sijoitusnarttumme Iines (Most Maroon’s Ups-a-Daisy) on astutettu ruotsalaisella Copper’s Riddarsporre-uroksella, Gilbertillä, ja pennut syntynevät Palmusunnuntaina 14.4. Uusiin koteihinsa ne ovat valmiit muuttamaan kesäkuun alussa, viikolla 23.
 
Iines on ihana pikkuneiti, joka asustaa sijoituskodissaan Kouvolassa, kahden muun setterin ja kahden pienen lapsen kanssa. Lapsiperhearjesta johtuen se ei ole juuri käynyt näyttelyissä, mutta kuten kuvasta näkyy, se on rakenteeltaan kaunis, liikkuu hyvin ja on luonteeltaan setterimäisen vilkas, iloinen ja ystävällinen. Iineksen sukutaulu on minulle luonnollisesti kovin tuttu, sillä narttulinja on omia rakkaita koiria täynnä; Kukka, Ruusu ja Olga. Kaikki jollain tapaa minulle erityisen tärkeitä koiria, perheenjäseniä. U-pentue oli mielestäni erittäin hyvä ja tasainen, kauniita, terveitä koiria, joista Oivalla (MM Up and Running) on jälkeläisiä sekä Virossa että täällä Suomessa. Kodalla (MM Urban Legend) on myös käynyt morsian tänä keväänä.. 
 
Gilbert on nuori, komea ruotsalainen uros, joka on aloittanut näyttelyuransa hienosti ja jolle on jo muutama pentuekin ehtinyt syntymään. Gilbert on iloinen jannu, jonka häntä heiluu koko ajan ja joka suhtautuu mutkattomasti kaikkeen. Astutuskin onnistui 10 minuutissa, joten päästiin kotimatkalle Ruotsista kahvittelujen jälkeen. Oltiin varattu reissuun 3 pvää .. J Sukutaulusta löytyy monta hienoa koiraa, joita olen ihallut, joten valinta oli helppo pentujen isäksi. 
 
Molemmat vanhemmat ovat lonkiltaan terveitä, silmätarkastettuja (Gilbert PRA rdc, rcd4 clear, Iines rcd carrier) eikä niillä ole mitään tiedossa olevaan sairautta itsellään eikä sukutauluissa mitään sellaista, joka siellä kulkisi koiralta koiralle tai esiintyisi suvussa merkittävissä määrin. 
 
Mikäli setterinpentu kiinnostaa, niin laita viestiä tai soittele, kerron mielelläni lisää. Meille saa myös tulla tutustumaan rotuun ja koiriimme, mikäli rotuvalinta ei vielä ole ihan varma. 


Copper’s Riddarsporre "Gilbert"                                                 Most Maroon's Up-a-Daisy "Iines"